decembrie 02, 2009

Ne-somnul in runda II

Mda, se pare ca jumatatea de ieri a fost gasita in ziua de azi...yeap, once again o amiaza fara somn.
Sa vedem incotro ne indreptam:1. schimbarea orarului de somn si papica; 2. iesirea unui nou dinte (bine, nici cel de-al 6-lea nu i-a spart gingia 100%, dar conform predictiilor doctoritei ca il chinuie 3 dinti); 3. si-a planuit sa vada cat pot duce.

Oricum, inainte sa duc aceasta noua amiaza ne-am plimbat pana la Man. Radu-Voda doar ca sa fac asa o divagare de la programul cotidian - o sa va povestesc o data si o zi obisnuita de plimbari pe aceleasi si aceleasi alei si de alergatura zilnica din fata tractorului:)

Ca vorbeam de manastirea Radu-Voda care e in buricul targului si deci foarte aproape de Tineretului unde locuim e foarte fain acolo, sunt moastele Sf. Nectarie Taumaturgul, se canta extraordinar de frumos in timpul slujbei, dar azi era asa o liniste, parca prea liniste...nici macar pisicile care se tot plimba de obicei prin curtea bisericii si pe care Simeon le smotoceste din priviri nu mai erau. Era doar liniste. Atat.

Acum la 11 noaptea e liniste in sfarsit si in camera noastra - doarme Simeon, dar sa vedem ce va fi la noapte - care pe care clubber va fi ;) Suntem doar noi doi si ne-somnul - tati a plecat putin pana la Roma cu serviciul, dar se intoarce el maine si nu mai scapa. Rundele III, IV, V, VI, VII ale lui vor fi:d

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails