decembrie 04, 2009

A (re)venit tata

Sa va povestesc ce bucurie a fost pe capul lui Simeon cand s-a intors tati ieri din mni-vacanta in interes de serviciu la Roma. Cand l-a zarit a inceput sa zambeasca cu fiecare particica din el si s-a bucurat enooorm, a inceput sa chiuie, sa gangureasca, sa rada la tati asa deodata.

Cand a vrut tati sa plece nitel din camera, woooow, adica cum?! nu te-am vazut 3 zile si pleci deja ?!?!?!? no way!!! si a inceput sa planga si sa se oftice asa de tare, incat l-a induiosat pe tati sa nu se mai duca la masa :d
Si drept bonus din partea piti-strumfului a inceput sa se ridice in patru labe (se intelege bine deci ca dansul nu se deplaseaza de-a busilea ci doar din aruncat inainte sau tarat in spate), sa se taraie, sa se fataie, pica, se ridica iar, chiuia, radea si..deodata...se lasa pe burta, se ridica in maini si sprijinind-se nitel de talpa piciorului SE RIDICA IN FUND. yupiii!!! pentru prima data domnul nostru piscotel s-a ridicat in fund. Si inca o data, si inca o data, asta ca sa intelegem ca nu a fost o intamplare, ci un plan bine ticluit ca sa arate miscarea hopa-mitica tocmai cand vine tati:)

Nu ca n-ar fi facut destule pozne cat a fost tati plecat :d, pentru ca a venit buni la noi sa ne mai tina asa companie. Don'le, asa fite pe capul lui nu am mai vazut de vreo 3 luni, nu gluma. Se sclifosea din orice, cand o vedea pe buni se prostea in toate chipurile, insa lasand toate farafastacurile astea deoparte, a fost destul de vesel si binedispus.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails